1. Kuinka valmistaudut pitkälle automatkalle?

2. Poro toljottaa tiellä ilman heijastinta, mitä teet?

3. Miten tykkäät pestä autosi?

4. Mitä autossa saa säilyttää pysyvästi?

5. Mikä biisi kuvastaa sinua?

Tällainen autoilija olet

Olet pisteestä A pisteeseen B -autoilija. Autoilet vain tositarpeeseen, silloinkin vähän vastentahtoisesti ja aina suorinta reittiä. Mitä luultavimmin löydät valikoimistamme taatusti sinulle tarkoituksenmukaisen ajopelin.

Laatu on sinulle tärkeää, etkä häpeile sitä vaan haluat auton heijastelevan persoonallisuuttasi häikäisevästi kuin premiumauton kiillotettu pinta. Uskomme, että löydät valikoimistamme komeasti luonnettasi kuvastavan laatuauton.

Moottorit ja tekniset laitteet ovat sinusta nerokkaita ja kiinnostavia. Voit toisinaan purkaa ja koota autosi moottorin ihan vaan hyvänä viihteenä. Mutta jos haluat välillä itsellesi muuta puuhattavaa, etsi ihmeessä seuraava autosi meidän valikoimistamme.

Matkalle mukaan tulevien lasten, tavaroiden, eväiden, pysähdysten ja vessataukojen hahmottaminen taulukko-ohjelmaan on sinulle automatkailun ehkä suurin nautinto. Olemme aika varmoja, että valikoimistamme löydät juuri sen tarvekartoitukseesi mainiosti osuvan ratkaisun.

Vanhaa iskelmää mukaillen, kuningas oot kulkureitten, salojen, maanteiden, vauhdissa missä kuljetkaan. Maantie on toinen kotisi ja ensimmäinen nimesi. Kun haluat nauttia ajamisen huolettomuudesta ja iloista nykyistäkin enemmän, valitse seuraava autosi meidän valikoimistamme.

Löydä sopiva auto

Tutustu mallistoomme

Leasing vai omaksi?

Vertaa kustannuksia